Den Dyriske Time TV

Her er videoer om forskellige dyr og temaer. Produktionen foregår sådan her: Alexander sætter sig foran kamerat og vrøvler i cirka 15 minutter. Bag kamerat står Mathias Bondo Kim, og så snart der er filmet sørger Mathias for alt der hedder klipning, redigering, photoshop, magi og you name it.

Her snakker vi ørne, hvordan det går med dem, hvor store og stærke de er, og selvfølgelig hvordan du kan bruge en ørn til at slippe af med naboen lille hund. Bonus: kommer Alex med røverhistorier fra de varme lande? Svaret er ja.

Du savner nok ikke Trump, og det er du ikke alene om. En masse biologer blev også trætte af ham, og hans ikke-så-nice ophævelse af nærmest al miljøbeskyttelse til venstre for Atlanten. Hvad gjorde de så? Hør med her. 

Puha der bliver fældet noget regnskov for tiden. Hvordan kan det egentlig være? Hvad skal man bruge pladsen til istedet? Har de danske svineproducenter rent mel i posen (næ)? Se med her.

Hvad er status på verdens fiskeri? Bliver der overfisket? Og var Seaspiracy galt på den, eller havde de fat i noget? Snyder Danmark med fiskekvoterne? Der er vist masser at snakke om.

Skældyr er nogle spøjse nogle. De ligner slet ikke dem de er i familie med, de har ingen tænder, deres tunge er utroligt lang, de er dækket af skæl – og ja, i det hele taget minder de utroligt meget om Inger Støjberg.

Der er ikke nogen grund til at være bange for ulve. Statistisk set er de ligeså farlige som træsko og urtepotter. Nu er de dog, desværre, næsten også udryddet i Danmark. Igen!

Ville Joe Exotic have været en bedre præsident end Donald Trump? Ingen ved det, og det er heller ikke det videoen handler om, men det er et spændende spørgsmål. 

Flagermus og coronavirusser – hvordan hænger det samme? Hænger det sammen? Ja og ja. Så, nu behøver du ikke se videoen.