Flodhest

Flodheste kan fucke dig op. De er kæmpestore og har tænder på størrelse med solide kalenderlys. Der findes en video med en krokodille der har forvildet sig ind i en flodhesteflok og får nogle ikke så kærlige nap. Det ligner verdens dårligste jacuzzi. De kan også løbe ret hurtigt på land, selvom de mere ligner nogle langsomme trissere, med deres fede krop og korte ben.

Der findes flodheste i Afrika, og lidt i Colombia, hvor flodheste fra Pablo Escobars private zoo har etableret sig i en flod, og udgør en flok på knap 100 individer. De bliver kaldt ”cocaine hippos,” så de har nok en fest. Man kan ikke rigtigt finde ud af, om man skal nakke dem, eller om de måske bidrager med noget godt til den flod de lever i. Det er en biologisk varm kartoffel, men hvis flokken vokser sig for stor, bliver nogle af dem nok pløkket.

Når flodheste skal lave pølser, presser de en pølle ud af numsen mens de svinger halen rundt i cirkler, så der sprøjter lort ud over det hele. Hvis det lyder lidt ulækkert, så er det bare fordi det er det. Husk at flytte dig, hvis du kan se på en flodhest, at kaffen skal lige til at sparke ind. Det var bare det. God weekend.

Leave a Comment

Your email address will not be published.