Honninggrævling

Af alle dyr du kan komme op og slås med, er honninggrævlingen nok et af de værste. Pund for pund, er den en af de mest frygtløse og aggressive slagsbrødre, hvis ikke DEN mest frygtløse og aggressive, i hele dyreriget. Selvfølgelig lige bortset fra Brian Nielsen.

Honninggrævlingen har løs hud. Meget løs hud. Faktisk er dens hud så løs, at den kan vende og dreje sig inden i den – ligesom gamle mennesker. Hvis du får fat i skindet på den, så vender den sig bare rundt inden i skindet, og angriber dig. Desuden har den 6 mm tykt skind ved nakken, så det er svært at dræbe den med nakkebid. Det skulle også være ret svært at dræbe den med machete, fordi den bare ikke giver en fuck. Hvis du skal komme den til livs, bliver du nødt til at skyde den, eller smide den ned i Mount Doom.

Den spiser alt. Rødder, bær, andre dyr, ådsler og endda døde mennesker, som den har været berygtet for at grave op visse steder i Indien. Hvis du angriber den eller prøver at skræmme den væk, så angriber den dig. Honninggrævlinger er endda kendt for at slås med løver – og indimellem slipper de faktisk afsted med det, på trods af, at løverne er 10-15x så store. Savage.

Leave a Comment

Your email address will not be published.