Neopalpa donaldtrumpi

“Ej det mener du bare ikke.”

”Hvad?”

”Hvorfor er jeg opkaldt efter ham?”

”I har samme hår og i har begge to små tissere.”

”Det er stødende!”

”Undskyld. Vi vidste ikke at natsværmere kunne forstå menneskesprog.”

”Hvis Donald Trump kan, så kan vi selvfølgelig også.”

”Ja okay. Fair point.”

”Kan i ikke ændre navnet? Kan jeg ikke blive opkaldt efter nogen nice? David Attenborough?”

”Rolig. Du sigter højt.”

”Please.”

”Desværre. Din penis er for lille. Desuden er der allerede en hær af dyr der er opkaldt efter ham.”

”Jeg græder for evigt når han dør.”

”Bare rolig. Han lever evigt. Hans død er uladsiggørlig. Den ville simpelthen være for trist til at være fysisk muligt.”

”Det er jeg glad for.”

”Også moi.”

”Skift mit navn tak. Bare omvend det. David Attenborough er det modsatte af Donald Trump.”

”Kan ikke.”

”Evig røv.”

”Hov hov.”

”Undskyld.”

Indimellem opkalder man dyr efter mennesker for at skabe noget opmærksomhed omkring dem. Der er f.eks. en kanin opkaldt efter Hugh Hefner, en bille opkaldt efter Adolf Hitler, en flue opkaldt efter Beyonce og en lemur opkaldt efter John Cleese. Hvorfor er der så en lemur opkaldt efter John Cleese? Fordi han elsker lemurer.

Det her møl (Neopalpa donaldtrumpi) er opkaldt efter Donald Trump af to (tre) årsager. Den første er at det ligner ham. Den anden er at man har håbet på at skabe noget fokus på de problemer der er med habitatødelæggelse i og omkring Californien ved at fange præsidentens opmærksomhed. Det her er nemlig et møl der kun findes ganske få, truede steder. At få Donald Trump til at bekymre sig om miljøet er dog lidt som at gennemføre Tour De France uden cykel – meget svært.

Den tredje forklaring på navnet kan være, at møllet har en meget lille diller i forhold til sine artsfæller. Måske den biolog der navngav den synes at det galopperende tilfælde af Dunning-kruger effekten der sidder på tronen i USA godt kunne bruge sig en nørdet lussing. Navngivningen er således den videnskabelige voksen-ækvivalent til kærlig mobning i skolegården.

Leave a Comment

Your email address will not be published.